image for elgard-news.jpg article
Casper Elgaard har valgt Evans Power Cool 180°

7th October 2014

Med fire danske mesterskaber i DTC, sejre i Monza samt Le Mans, vinder i LMP2 klassen i en Porche Spyder, ved Casper Elgaard, hvad der kræves for at vinde. 

For at kunne vinde er det vigtigt at bruge de bedste produkter i min egen og i teamets biler - Elgaard Motorsport.

"Performance, pålidelighed og flere hestekræfter er nøgleområder for mig for at kunne vinde". Jeg har derfor valgt at bruge  Evans Power Cool 180 i min egen og teamets biler”  siger Casper Elgaard.

Power Cool 180, Evans vandfri kølervæske, er et produkt, som ikke alene eliminerer problemet med hot spots i topstykket og herved forbedrer forbrændingen samt maksimerer antal hestekræfter, men det gør også, at hele kølersystemet kører med meget lavere tryk, hvilket reducerer belastningen på køleslanger og øvrige motordele. Det lavere tryk i kølersystemet, samt det, at Power Cool 180 er ugiftigt, gør det hurtigere og mere sikkert for pit temaet at arbejde med bilen.

Evans Power Cool 180 har et kogepunkt på over 180 grader C og forhindrer herved overophedning, kogning og efterkogning. Den vandfri formel forhindrer ligeledes korrosion og rustdannelse i kølersystemet.

Power Cool 180 er lavet til high performance motorer.

Evans Coolants motto er ‘Together to win’. Med den påviste succes har tiden aldrig været bedre til at blive en del af Evans vandløse revolution og få de konkurrencemæssige fordele.    

Back to News