image for Honda_news2.jpg article
Evans i samarbejde med Honda World Motocross Team

27th February 2013

I løbet af de sidste månder har Honda World Motocross team, samt Hondas R&D team i Japan, brugt Evans’ Power Cool 180 Bike under løbstest i Europa. Efter gode reusltater med Evans’ produkter byder Honda Evans velkommen som officiel partner til MX1 World Championship i denne sæson.

Med årtires erfaring og udvikling vælger mange porfessionelle racerkører Evans’ Waterless Coolant´s. Evans har specificeret en række formula til mange typer bikes og biler med fokus på at forbedre ydeevene og performance med det for øje, at holde motorerne så kolde som muligt i selv de mest barske miljøer. Med en tæt besat kalender i MX1 World Championship, køres der i mange forskellige terræns og temperaturer. Evgeny Bobryshev og Max Nagl kører deres maskiner under de mest intense forhold som nødvendiggør, at de kører på det best mulige kølermiddel.

Hondas Wolrd Championship har valgt Evans’ Power Cool 180 Bike som det foretrukne produkt netop pga., det ikke indholder vand, forøger ydeevnen, giver lavt tryk i kølersystemet, ikke skaber korrosion i motoren, samt forhindrer at kølervæsken koger med et kogepunkt over 180C. Teamet ser frem til at arbejde sammen med Evans gennem hele sæsonen og sætte produktet på den ultimative test med ders nye fabriksracere CRF450R, med målet om at vinde MX1 World Championship serien !

Noel Shapton: Evans Salgs Direktør

 "Evans Coolants er stolte over at kunne være Honda´s World Motocross factory team´s foretrukne leverandør af kølervæske. Honda har brugt Evans Waterless Coolants til en række intensive og dybdegående tests såvel i Japan som i Dakar Rally med fantastiske resultater. Vi er hos Evans sikre på, at vores vandfrie kølervæske vil forbedre ydevnen og pålideligheden i alle miljør for Honda´s World Motocross team. Vi ønsker Honda al succes i MX1 World Championship, og vi vil følge teamet tæt. Held og lykke fra Evans.”

 

Roger Harvey: Honda Motor Europe Off-Road Manager
“Jeg er glad for at kunne annoncere at Evans Coolants vil komme med om bord i 2013 sæsonen med Honda´s World Motocross team. Som med alle vores tekniske partnere, så udsætter vi dem for seriøse og mangeartede tests og er galde for at kunne sige, at Evans’ produkt er valgt til vores CRF450R maskiner. Vi ser frem til at arbejde med Evans Coolants i denne sæson"

Back to News