image for maniyou_news.jpg article
Ingen Vand, Ingen Problemer for Manitou

16th December 2013

Manitou Southern Africa, et datterselskab af det franskbaserede Manitou BF, den førende leverandør af motoriserede løsninger i forbindelse med materialehåndtering indenfor mineindustrien, er stolte af at annoncere deres samarbejde med Evans Waterless Engine Solutions.

Med over 40 års erfaring som leverandør af løsninger til materialehåndtering til den lokale mineindustri, er Manitou´s brand blevet synonym med robust maskineri til uvejsomme mineområder, idet de er bygget til at præstere under de vanskeligste betingelser.

I årtier er de motorer, der arbejder under disse forhold, blevet kølet med vand eller vandbaserede kølervæsker, ganske enkelt fordi der ikke var nogen anvendelige alternativer. Sådan er det ikke længere.

Evans Vandfri Kølervæske er en revolutionerende, ugiftig kølervæske, designet til at forhindre kølernedbrud. Kendte problemer såsom overophedning, korrosion, elektrolyse, tæring, overtryk og meget mere kan nu løses ved at erstatte vandbaserede kølervæsker med Evans. Evans unikke vandfri sammensætning fungerer under de mest ekstreme forhold langt bedre end vandbaserede kølervæsker. Men vigtigst af alt, Evans holder i mortorens levetid.

Manitou South Africa udnytter de beviste foredele med Evans kølervæsker, specielt i deres udvalg af flammehæmmende hjælpekøretøjer (MUV`s), som fornylig vandt Manitou Southern Africa, som er Manitou International Mineklub pris for innovationer indenfore brandsikkerhed. Alle brugere af køretøjer kan nu vælge en specialfremstillet kølervæske

Back to News